WC verstopt

 

Verstopte Afvoer, WC of Riool? Maak direct een afspraak! Wij doen ook preventief rioolonderhoud aan Uw afvoeren en riool. Bel en vraag naar de voorwaarden.

WC Verstopt?

Trekt U uw WC door en loopt het water tot aan de rand en loopt het niet meer weg? Dan is waarschijnlijk Uw WC verstopt. WC verstoppingen kunnen diversen oorzaken hebben, van teveel papier of vochtige doekjes tot aan het verfrissingsblokjes aan toe. De oorzaak kan liggen omdat er een gevelbreuk is maar ook als er veel aanslag in de binnenkant van de rioolbuis zit waardoor alles hieraan blijft kleven en ophoopt.

In alle gevallen ben U bij Rioolcheck.nl aan het goede adres. Wij weten als geen ander hoe wij een WC verstopping op moeten lossen om erger te voorkomen.

 

Waarom U voor ons kiest?

  • 24/7/365 service
  • Snel ter plaatse
  • Persoonlijk contact
  • Vakbekwame monteurs
  • Altijd een passende oplossing
  • Ook in het weekend en op feestdagen

Uw WC verstopping snel opgelost

Rioolcheck.nl weet als geen ander hoe een WC verstopping op te lossen, omdat dit hoort bij ons dagelijks werk. In de meeste gevallen is een verstopte WC zo weer ontstopt, maar soms kan het een hardnekkige verstopping zijn en duurt het langer. Bij een hardnekkige verstopping is er vaak meer aan de hand, zoals bijvoorbeeld een gevelbreuk. Bij een gevelbreuk of een gebroken hulpstuk in de kruipruimte hoopt alles op en veroorzaakt dit rioolverstoppingen. Als onze monteurs dit rioolprobleem geconstateerd hebben, kunnen zij dit gelijk oplossen of indien gewenst op een later moment een afspraak inplannen.

Met Rioolcheck.nl heeft u altijd een vakkundige monteur over de vloer die zijn vak verstaat.

 

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met Rioolcheck.nl

Heeft u een verstopping? Wilt U preventief rioolonderhoud laten doen? Bel ons direct voor een afspraak! Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Bel ons direct voor een afspraak!