Rookdetectie

 

Last van rioolstank in huis? Een rookdetectie kan Uw rioolprobleem opsporen. Bel Rioolcheck.nl direct voor een afspraak. Wij staan 24/7/365 voor U klaar!

Rookdetectie

Scheuren en lekkages aan uw afvoer of riool is niet altijd zichtbaar. Om Uw rioolprobleem te op te sporen kunnen wij een rookdetectie doen. Stankoverlast kan ontstaan door kleine scheuren of gaten in het riool. Deze rioolproblemen zijn soms met het oog te zien en soms zijn ze verscholen in of achter een kokerschacht. Om gerichter te zoeken in plaats van nutteloos hak- en breekwerk is het handig om een rookdetectie te doen als alle andere manieren afgedaan hebben. De monteurs van Rioolcheck.nl sluiten de uitgangen van Uw riool bij een rookdetectie om er vervolgens rook in te blazen. Op deze manier kan Uw rioolprobleem opgespoord en verholpen worden.

 

Waarom U voor ons kiest?

  • 24/7/365 service
  • Snel ter plaatse
  • Persoonlijk contact
  • Vakbekwame monteurs
  • Altijd een passende oplossing
  • Ook in het weekend en op feestdagen


Rioolcheck.nl & rookdetectie

Het opsporen van rioolproblemen aan uw riolering vereist een bepaalde mate van vakmanschap, en is niet zomaar een klus die u zelf even kunt doen. Het feit is dat uw riolering zich niet altijd op makkelijk te bereiken locaties bevind, zoals in de grond en-/of in de kruipruimte. Voordat Rioolcheck.nl met een rookdetectie start moeten wij contact leggen met de plaatselijk brandweer om hun in te lichten dat er een rookdetectie gedaan wordt. De monteurs van Rioolcheck.nl maken gebruik van een gespecialiseerde rookmachine die regelbaar is en zo scheuren en lekkage van geringe afmeting op kunnen sporen. Als de rookdetectie gedaan is en er visueel bekend is waar het rioolprobleem zich bevind kunnen we dit voor U verhelpen.

 
Maak nu een Afspraak!
 

 

Contact met Rioolcheck.nl

Last van rioolstank in huis? Een rookdetectie kan Uw rioolprobleem opsporen. Bel ons direct voor een afspraak! Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Last van rioolstank in huis? Een rookdetectie kan Uw rioolprobleem opsporen Bel ons direct voor een afspraak!