Rioolonderhoud

 

Verstopte Afvoer, WC of Riool? Maak direct een afspraak! Wij doen ook preventief rioolonderhoud aan Uw afvoeren en riool. Bel en vraag naar de voorwaarden.

Rioolonderhoud

Rioolonderhoud? zal iedereen waarschijnlijk denken, kan dat? Het antwoord is Ja, het is verstandig om eens in de 2 jaar preventief rioolonderhoud te doen. Het voorkomt namelijk in veel gevallen verstoppingen van afvoeren, Wc’s, regenwaterafvoeren (HWA) en riolen in Uw woning of gebouw. Het preventief reinigen van U riool zal bijdragen aan minder verstoppingen.

Ook tijdens rioolonderhoud komen rioolproblemen naar voren die anders nooit opgemerkt zouden zijn, bijvoorbeeld een gat of scheur in een leiding of gevelbreuk. Rioolonderhoud wordt uitgebreid gedaan, alle afvoeren worden gereinigd tot aan het hoofdriool aan toe. Dit verzekerd U van een optimaal werkende riolering. Laat Rioolcheck.nl eens in de 2 jaar Uw riool preventief reinigen voor een goed woon- en leefgenot.

 

Waarom U voor ons kiest?

  • 24/7/365 service
  • Snel ter plaatse
  • Persoonlijk contact
  • Vakbekwame monteurs
  • Altijd een passende oplossing
  • Ook in het weekend en op feestdagen

Voor wie is preventief rioolonderhoud geschikt?

Preventief rioolonderhoud is geschikt voor iedere woning of gebouwbezitter, VVE, woningbouwvereniging of vastgoedbedrijf. Het advies is om een preventieve rioolreiniging om de 2 jaar te doen, omdat verstoppingen van afvoeren, Wc’s en riolen gemiddeld eens in de 5 jaar voorkomt. U bent er dan zeker van dat u riool in een goed werkende staat is, en verstoppingen veelal voorkomen kunnen worden.

Mocht U onverhoopt tussentijds toch met een verstopping te maken krijgen lossen wij dit voor u op! Dus bel Rioolcheck.nl meteen en vraag naar de voorwaarden.

 

Aanmeldformulier

 

Contact met Rioolcheck.nl

Heeft u een verstopping? Wilt U preventief rioolonderhoud laten doen? Bel ons direct voor een afspraak! Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt U preventief rioolonderhoud laten doen? Bel ons direct voor een afspraak!