Riool verstopt

 

Verstopte Afvoer, WC of Riool? Maak direct een afspraak! Wij doen ook preventief rioolonderhoud aan Uw afvoeren en riool. Bel en vraag naar de voorwaarden.

Riool verstopt?

Uw riool ziet u eigenlijk nooit omdat hij zich in de kruipruimte of in kokerschachten bevind, maar is een zeer belangrijk onderdeel van uw woon- en leefgenot. Door de jaren heen is er van alles doorheen gespoeld van ontlasting tot aan etensresten aan toe. De binnenkant van Uw riool kan dichtslibben door aanslag die zich gaat hechten aan de buis, hierdoor ontstaan rioolverstoppingen. Soms ontstaan rioolverstoppingen doordat de rioolbuis afbreekt bij de gevel, wat wij een gevelbreuk noemen en hierdoor hoopt alles op en loopt er niets meer weg. Al deze rioolproblemen zien wij van Rioolcheck.nl dagelijks voorbij komen en zijn hierin gespecialiseerd om dit op te lossen voor U.

 

Waarom U voor ons kiest?

  • 24/7/365 service
  • Snel ter plaatse
  • Persoonlijk contact
  • Vakbekwame monteurs
  • Altijd een passende oplossing
  • Ook in het weekend en op feestdagen

Wat doet Rioolcheck.nl bij rioolverstoppingen?

Een verstopt riool kan soms makkelijk op te lossen zijn, maar in de meeste gevallen is een rioolverstopping hardnekkig. Door alles wat er doorgespoeld wordt, vormt er zich een bal van papier, ontlasting, etensresten die de rioolverstopping veroorzaken. Wortelgroei kan ook een oorzaak zijn van verstoppingen, waardoor alles hieraan blijft hangen en Uw rioolbuis zich langzaam vult tot er niets meer wegloopt.

Wij gebruiken alleen de meest geavanceerde gereedschappen zoals hogedruk of verenmachine om Uw verstopte riool te ontstoppen. De spuitkop of veer baant zich een weg door de verstopping heen en vermengen het vuil met water zodat het direct wegspoelt. Mochten wij gebreken aan Uw riool vinden kunnen wij dit gelijk oplossen of op een later moment een afspraak inplannen om dit te repareren.

 

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met Rioolcheck.nl

Heeft u een verstopping? Wilt U preventief rioolonderhoud laten doen? Bel ons direct voor een afspraak! Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Bel ons direct voor een afspraak!