Regenpijp verstopt

 

Verstopte Afvoer, WC of Riool? Maak direct een afspraak! Wij doen ook preventief rioolonderhoud aan Uw afvoeren en riool. Bel en vraag naar de voorwaarden.

Regenpijp verstopt?

De regenpijp ook wel de HWA (hemelwaterafvoer) genoemd dient ervoor dat het regenwater van Uw dakgoot afgevoerd wordt. Helaas wordt er ook veel zand en bladeren meegevoerd die voor verstoppingen kunnen zorgen. Bladeren en zand hopen op onder in de regenpijp en bij hevige regenval kan het regenwater geen kant op. Dakgoten gaan dan overstromen wat tot lekkages binnen kunnen lijden omdat het regenwater een weg gaat zoeken. De monteurs van Rioolcheck.nl weten precies hoe je deze regenpijpverstopping op moet lossen.

 

Waarom U voor ons kiest?

  • 24/7/365 service
  • Snel ter plaatse
  • Persoonlijk contact
  • Vakbekwame monteurs
  • Altijd een passende oplossing
  • Ook in het weekend en op feestdagen

Maak 2x per jaar Uw dakgoot schoon

Om hemelwaterafvoer verstoppingen te voorkomen raden wij aan om in het voor- en najaar de dakgoten schoon te maken. U verwijderd alle bladeren en bagger die in dakgoot ligt zodat het regenwater goed weg kan stromen. Mochten er toch bladeren in Uw dakgoot komen kunt u ook als preventie een bladvanger in de opening van de regenpijp monteren. Dit voorkomt dat er bladeren in de regenpijp vallen en tot verstoppingen lijden.

Kunt of wilt U dit niet zelf doen, neem dan contact op met Rioolcheck.nl dan reinigen wij U dakgoot zodat deze weer helemaal schoon is.

 

 

Maak nu een Afspraak!

Contact met Rioolcheck.nl

Heeft u een verstopping? Wilt U preventief rioolonderhoud laten doen? Bel ons direct voor een afspraak! Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Bel ons direct voor een afspraak!