Isolatie

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanbrengen van bodemisolatie? Bel ons direct voor een afspraak!

Bodemisolatie bespaart!

De kruipruimte is niet een ruimte waar we dagelijks komen, maar toch is het er vaak vochtig. Beton- & houtrot komen ook vaak voor door bijvoorbeeld een hoge grondwaterstand. Bij oudere huizen die houten vloeren hebben is het vaak tochtig door optrekkende kou vanuit de kruipruimte. Schimmels en bacteriën planten zich snel voort in vochtige kruipruimte wat niet bevorderlijk is voor de gezondheid. Leidingen voor CV, gas en water kunnen aangetast worden door vocht in uw kruipruimte, wat kan leiden tot lekkages.

Bodemisolatie in uw kruipruimte rekent af met schimmels, tocht en vocht. Investeren in bodemisolatie levert u veel voordelen op, zoals een lagere energienota, minder onderhoud en meer woon- en leefcomfort.

VOORDELEN VAN KRUIPRUIMTE ISOLATIE

  • Relatief kleine investering
  • Hoog rendament
  • Bespaar 3-6 m³ gas p/m2 p/jaar
  • Meer leef- en woongenot
  • Leidingen gaan langer mee
  • Kruipruimte blijft toegankelijk
  • Zelfs bij beperkte hoogte toepasbaar

Het toepassen van DI-Chips

Wij passen DI-Chips toe omdat dit de goedkoopste en makkelijkste manier van bodemisolatie is. Geen leidingen die volledig ondergespoten worden met PUR of lagen van aluminium folie die heel kwetsbaar zijn. Alle vormen van bodemisolatie hebben ongeveer dezelfde isolatiewaarden. DI-Chips zijn in alle kruipruimtes toepasbaar dus universeel, goedkoop en makkelijk aan te brengen mits alle compartimenten bereikbaar zijn.

DI-Chips hebben het doel dat de vloer en de kruipruimte droger worden en er minder risico ontstaat op condensvorming. Wel is het zaak dat de kruipruimte goed geventileerd wordt door middel van roosters. Zelfs als er geen kruipruimte ventilatie is gaat de vochtigheidsgraad met 20 tot 40% omlaag. U bent dus verzekerd van een aangenamer woon- en leefklimaat, en u bespaart op uw energienota en onderhoudskosten.

 

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met Rioolcheck.nl

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanbrengen van bodemisolatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7/365 bereikbaar!

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanbrengen van bodemisolatie? Bel ons direct voor een afspraak!