Gootsteen verstopt

 

Verstopte Afvoer, WC of Riool? Maak direct een afspraak! Wij doen ook preventief rioolonderhoud aan Uw afvoeren en riool. Bel en vraag naar de voorwaarden.

Gootsteen verstopt?

Een verstopping in Uw gootsteen of afvoer komt altijd ongelegen. Doordat er voortdurend etensresten, vetten en zeepresten doorgespoeld worden kan Uw gootsteen of afvoer verstopt raken op den duur. U merkt dit pas als het water steeds minder snel wegloopt en soms helemaal niet meer. Er is een blokkade ontstaan die U er zelf meestal niet uit krijgt, omdat het zich in 9 van de 10 gevallen verder weg in de afvoerpijp bevind. U kunt dan het beste Rioolcheck.nl bellen voor een afspraak. Wij staan 24/7/365 voor u klaar om Uw gootsteen verstopping op te lossen.

 

Waarom U voor ons kiest?

  • 24/7/365 service
  • Snel ter plaatse
  • Persoonlijk contact
  • Vakbekwame monteurs
  • Altijd een passende oplossing
  • Ook in het weekend en op feestdagen

Gootsteenverstopping? Wat kunt U zelf?

Kijk allereerst of U sifon onder de gootsteen vol zit met vuil, en maak deze schoon. Dit is een eenvoudig klusje en U kunt dan alvast uitsluitend dat het probleem zich niet hier bevind, maar verder op in de afvoerbuis. Wanneer U de sifon gereinigd heeft en het probleem niet opgelost is dan raden wij van Rioolcheck.nl niet aan om hier zelf mee aan de slag te gaan, maar direct te bellen voor een afspraak. Wij hebben geavanceerde apparatuur om U van uw gootsteen verstopping af te helpen en al het vuil doelmatig te verwijderen, zodat U voor langere tijd van uw gootsteen of afvoerverstopping af bent.

 

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met Rioolcheck.nl

Heeft u een verstopping? Wilt U preventief rioolonderhoud laten doen? Bel ons direct voor een afspraak! Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Bel ons direct voor een afspraak!