Camera-inspectie

 

Last van rioolstank in huis? Een camera-inspectie kan Uw rioolprobleem opsporen. Bel Rioolcheck.nl direct voor een afspraak. Wij staan 24/7/365 voor U klaar!

Camera-inspectie

De monteurs van Rioolcheck.nl maken gebruik van de modernste apparatuur om Uw riool inwendig te inspecteren en controleren op lekkages, scheuren of breuken. Vanaf 40mm tot aan het gemeente riool kunnen wij inspecteren met onze rioolcamera. Tijdens een camera-inspectie volgen we de rioolcamera die zich een weg baant door Uw riool op een beeldscherm. Zo kunnen we de staat van de binnenkant van Uw riool bekijken en de ernst van uw rioolprobleem inschatten. De beelden kunnen desgewenst opgenomen worden en op een USB-stick gezet worden. Bijvoorbeeld als bewijs voor een VVE, verhuurder, gemeente of verzekeraar. Als de ernst van het rioolprobleem is ingeschat door Rioolcheck.nl kan er een plan van aanpak gemaakt worden om U riool weer in topconditie te brengen. Kleine reparaties kunnen meestal direct uitgevoerd worden, grotere reparaties kunnen we in overleg in plannen.

 

Waarom U voor ons kiest?

  • 24/7/365 service
  • Snel ter plaatse
  • Persoonlijk contact
  • Vakbekwame monteurs
  • Altijd een passende oplossing
  • Ook in het weekend en op feestdagen

GEZONDHEIDSRISICO’S BEPERKEN

Vieze rioollucht in huis? Heeft U hoofdpijn of misselijkheid? Het kan zomaar zijn dat dit de symptomen zijn van een rioolprobleem. Door middel van een camera-inspectie kunnen de monteurs van Rioolcheck.nl erachter komen wat en waar het rioolprobleem zich bevind. Doordat er in scheur of gat in Uw riool zit loopt er een residu van uitwerpselen, etensresten en dergelijke in U kruipruimte. Dit wordt uiteindelijk een bron voor bacteriën en rioolvliegen die zich hierin nestelen en waarvoor dit een perfect klimaat is. Rioolvliegen verspreiden zich uiteindelijk door Uw gehele woning wat niet bevorderlijk is voor een gezond leefklimaat.

Voorkom verdere schade en wacht niet met het maken van een afspraak bij Rioolcheck.nl

 

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met Rioolcheck.nl

Last van rioolstank in huis? Een camera-inspectie kan Uw rioolprobleem opsporen. Bel ons direct voor een afspraak! Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Last van rioolstank in huis? Een camera-inspectie kan Uw rioolprobleem opsporen Bel ons direct voor een afspraak!