Afvoer verstopt

 

Verstopte Afvoer, WC of Riool? Maak direct een afspraak! Wij doen ook preventief rioolonderhoud aan Uw afvoeren en riool. Bel en vraag naar de voorwaarden.

Afvoer verstopt?

Net als u klaar bent met de afwas of met douchen loopt de afvoer niet lekker weg of helemaal niet. De kans is dan groot dat U een verstopping krijgt of heeft. Helaas krijgt iedereen een keer te maken met een verstopte keuken- of gootsteenafvoer.

Er zijn meerdere vormen van afvoerverstoppingen, van lastig tot makkelijk te verhelpen. U kunt uw afvoerverstopping eerst zelf proberen op te lossen door de sifon los te halen en deze te reinigen. Haal het vuilrooster uit Uw doucheputje en trek de haren eruit. Monteer alles terug en kijk of het water weer goed stroomt. Als U dit allemaal geprobeerd heeft zonder resultaat dan belt u ons voor een afspraak en verhelpen wij Uw verstopping.

 

Waarom U voor ons kiest?

  • 24/7/365 service
  • Snel ter plaatse
  • Persoonlijk contact
  • Vakbekwame monteurs
  • Altijd een passende oplossing
  • Ook in het weekend en op feestdagen

Wij lossen elke verstopping voor U op!

Om welke verstopping het ook gaat, wij lossen het voor U op! Wij hebben gecertificeerde en gekwalificeerde rioolontstoppers die zo veel mogelijk zonder hak- en breekwerk Uw verstopping oplossen. Helaas is iedere verstopping anders en vraagt om een andere werkwijze. In sommige situaties is het raadzaam om een deel van de afvoer of riool te vervangen of te verleggen.

 

 

Maak nu een Afspraak!

Contact met Rioolcheck.nl

Heeft u een verstopping? Wilt U preventief rioolonderhoud laten doen? Bel ons direct voor een afspraak! Wij zijn 24/7/365 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Bel ons direct voor een afspraak!